Algemene voorwaarden

 

Prijzen

Al onze prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De vernoemde prijzen zijn voorbehouden van eventuele typefouten en prijswijzigingen.

 

Levertijd bestelling

Onze levertijd is 2 tot 6 weken. Mocht het zijn dat de levertijd langer is dan de aangegeven tijd, dan nemen wij uiteraard contact met u op.

 

Bestellingen
proberen wij binnen 3 tot 6 weken te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, omdat de materialen van uw specifieke bestelling ingekocht moeten worden en dat kan soms iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

 

Garantie
Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

 

Klachten

Natuurlijk kan het zijn dat u niet tevreden bent over een product. Ons streven is om zo goed mogelijk naar uw wensen te luisteren en het product naar wens te maken. Heeft u een klacht? Laat het dan zo snel mogelijk weten. We nemen uw klacht binnen enkele dagen in behandeling en zullen naar een passende oplossing zoeken. 

 

Halsbanden en lijnen - MadeByS is niet verantwoordelijk voor schade door zeer intensief of verkeerd gebruik, bijt of schade veroorzaakt door de hond, beschadiging door opzet of door nalatige verzorging en onderhoud van producten.

 

KVK

83968970