Welkom op de website van halsbanden en lijnen - MadeByS 

Ik ben Stephanie Meurs en ik woon samen met mijn vriend en drie honden in de Betuwe. Ik kwam er zelf met drie honden vrij snel achter dat ik nooit genoeg halsbanden en lijnen had. Om die reden ben ik in 2019 begonnen met een aantal workshops te volgen, werken met paracord. Ik werd gelijk heel enthousiast en in eerste instantie maakte ik alleen halsbanden voor mijn eigen honden en af en toe voor honden van vrienden en familie. Toen ik ook aanvragen van buitenaf kreeg ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf: Halsbanden en lijnen - MadeByS. Inmiddels lopen er al veel blije hondjes rond met mijn handgemaakte producten en sinds september 2021 sta ik officieel ingeschreven bij de KVK. 

Alle producten zijn handgemaakt met hoogwaardige materialen.  Er zijn talloze kleurcombinaties mogelijk. Ben je op zoek naar een bestaande halsband/riem van de website of wil je zelf een unieke halsband of riem samen stellen? De kleuren en patronen kunnen helemaal naar wens en in overleg aangepast worden.

 

Kwaliteit en perfectie staan bij mij hoog in het vaandel. Ik ben een perfectionist in mijn werk en wil dat mensen en hun viervoeters net zo veel plezier aan mijn producten beleven als ik dat doe! 

 

Neem een kijkje op de website, mocht je vragen hebben dan hoor ik het graag! 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Petra
een maand geleden

Hoi hoi,
Ik wil graag een halsband/lijn bestellen
Doe is alleen online of bij jou aan huis ook mogelijk om samen wat uit te zoeken?

Groetjes Petra

Groetjes Petra

Marit
7 maanden geleden

Onze hondjes Luna en Nova lopen er altijd nog knapper bij door de mooie riemen van Stephanie. 😍

Charessa
7 maanden geleden

Hele mooie handgemaakte producten. Elke wens is aan te geven en wordt meegenomen in het proces.
Wij en Muck zijn fan ❤️

Kim
7 maanden geleden

Wat een gigantisch gaaf bedrijf, mooie spullen, goede kwaliteit en persoonlijk contact! Al Bodie haar halsbanden en lijnen zijn van hier en dat zal zo blijven.